Bækkenløsning

Patienthistorier:

Fra skrot til slot – er den bedste beskrivelse af mine smerter i kroppen, før og efter mine senetensbehandlinger. Behandlingerne har været med til at forandre min hverdag, som var præget af smerter, til en hverdag hvor jeg næsten er smertefri.
Jeg har haft mange problemer med mit bækken, efter jeg har fået min datter for 8 år siden og senetensbehandling har formået at forbedre og styrke mit bækken. Udover at få behandlinger, hjælper jeg min krop ved at lave nogle fysiske øvelser i min hverdag.
Jeg vil varmt anbefale mennesker med daglige smerter, at prøve senetensbehandlinger, det har gjort en stor forskel for mig i mit liv.
- Bettina Louise Jensen

 

En enkelt senetensbehandling i graviditetsuge 20 og nogle gode råd omkring min holdning, fik smerterne i mit bækken til at forsvinde.
- Anonym

 

Jeg har fået to senetensbehandlinger pga. bækkensmerter og har ikke mærket til det i resten af graviditeten.
- Anonym

Erfaring fra praksis viser at Senetensbehandling har særdeles positiv effekt på følgende lidelser: Diskusdegenerationer, protusioner, mindre prolapser, frossen skulder, tennis- og golfalbue, hovedpine samt symptomer som følge af piskesmæld. Iskiassmerter, bækkenløsning, lændehold samt muskelrelaterede smerter i hofte, knæ og underbehandling over længere tid ses ofte også korrektion af visse rygdeformiteter. Endelig oplever vi lindrende effekt af visse ymptomer til tilknytning til scolioser, morbus Scheuermann, slidgigt og fibromyalgi.