Fibromyalgi

Behandlererfaring:

Blid senetensbehandling er en god hjælp. Der skal være meget fokus på ryggen. Behandlingerne skal være jævnlige og gives over en lang periode. Udspænding og hensyntagende S-formstræning® er et godt supplement til behandlingerne.

Læs i øvrigt: Tidl. Overlæge Henrik Isagers bog ”Stress og udstødelse”, undertitel: Fibromyalgi, kronisk træthedssyndrom og piskesmæld.

 

Patienthistorier:

Min kollega og chef var trætte af at se på, hvor dårligt jeg gik. ”Kan du så se at komme af sted til senetensbehandling", sagde de til mig. Jeg fulgte opfordringen, og heldigvis da, for nu er det lige før, jeg kan danse igen. Jeg har fibromyalgi og arbejder fire timer hos en lokal købmand. Det var hendes kollega, der anbefalede mig denne behandlingsform. Ud over fibromyalgi har jeg slidgigt og som følge heraf ondt i ryggen, nakken og skulderne. Senetensbehandling er en god hjælp for mig, men smerterne er der stadig. Det er dog ingenting at regne i forhold til tidligere. Jeg har haft fibromyalgi i over 20 år, og da min søn var helt lille, kunne jeg ikke have ham siddende på skødet for bare smerte.
- Eva Rosendahl

 

Erfaring fra praksis viser at Senetensbehandling har særdeles positiv effekt på følgende lidelser: Diskusdegenerationer, protusioner, mindre prolapser, frossen skulder, tennis- og golfalbue, hovedpine samt symptomer som følge af piskesmæld. Iskiassmerter, bækkenløsning, lændehold samt muskelrelaterede smerter i hofte, knæ og underbehandling over længere tid ses ofte også korrektion af visse rygdeformiteter. Endelig oplever vi lindrende effekt af visse ymptomer til tilknytning til scolioser, morbus Scheuermann, slidgigt og fibromyalgi.