Hælspore og nedsunken forfod

Behandlererfaringer:
Grundig undersøgelse af fodstilling, gangvaner/bevægemønster, fodtøj og styrke i fodmusklerne. Senetensbehandling af fødder og ben, selvtræning i bevægemønstre, evt. bruge små bolde til at træne føddernes styrke. Aflastning med specialindlæg, evt. henvisning til helhedsorienterede fodklinikker.
En dame var opereret i fødderne og havde svært ved at gå. Hun skulle ud at rejse og var på nippet til at aflyse, da hendes fødder var meget ødematøse. Efter nogle behandlinger på fødder og underben var de normale igen og uden smerter. Selvtrænede med at bøje og strække for at holde venepumpen i gang.

 

Patienthistorier:

Hælspore
Jeg havde fået en hælspore, der gjorde, at jeg næsten ikke kunne gå. Min læge anbefalede senetensbehandling, som jeg gav et forsøg. Allerede efter 1. behandling havde jeg mindre ondt. Jeg blev også anbefalet et specielt indlæg i skoen. 3 behandlinger måtte der til, men nu er jeg også så god som ny igen. Det er en meget behagelig behandlingsform.
- Annalise Christensen

 

 

Senetensbehandling har hjulpet mig i gang med at løbe igen. Gener efter nedsunken forfod og en hammertå havde ellers holdt mig fra løb i længere tid. Men senetensbehandlinger kombineret med øvelser og løbevejledning har afhjulpet mit problem så meget at jeg nu igen kan løbe uden problemer.
Jeg kan varmt anbefale Senetensbehandling.
- Helle Å (Hjemmearbejde hustru)

 

 

Erfaring fra praksis viser at Senetensbehandling har særdeles positiv effekt på følgende lidelser: Diskusdegenerationer, protusioner, mindre prolapser, frossen skulder, tennis- og golfalbue, hovedpine samt symptomer som følge af piskesmæld. Iskiassmerter, bækkenløsning, lændehold samt muskelrelaterede smerter i hofte, knæ og underbehandling over længere tid ses ofte også korrektion af visse rygdeformiteter. Endelig oplever vi lindrende effekt af visse ymptomer til tilknytning til scolioser, morbus Scheuermann, slidgigt og fibromyalgi.