Hovedpine

Behandlererfaringer:
Ved spændingshovedpine er senetensbehandling meget oplagt, da behandlingen giver større elasticitet i musklerne, og der starter en udrensning af affaldsstoffer. Det kan være nødvendigt at give behandling på hele kraniet og ansigtet.
Erfaringen viser, at hovedpine ofte er en biting til et større problem, hvor senetensbehandlingens helhedsopfattelse kommer til sin ret.

 

Patienthistorier:
Hovedpine
Jeg har altid lidt af hovedpine, men det sidste halve år var det blevet værre. Bekymringer om hvad det kunne være fik mig til at søge på nettet og jeg fandt frem til senetensbehandling. Allerede efter første behandling var jeg smertefri i 2 dage. Jeg blev anbefalet nogle ændringer i indretningen af min arbejdsplads, så jeg ikke belastede nakke og ryg, og nu kan jeg holde hovedpinen væk med en behandling hver 3. uge.
- Stine C.

 

 

Jeg har døjet med smerter i nakken og armene, hovedpine, træthed og svimmelhed i mange år, og det sidste halve års tid også med rygproblemer. Jeg fik for nogle år siden, konstateret en nerveskade som følge af en ubehandlet diskusprolaps og har indenfor de sidste mange år prøvet et utal af behandlinger, for at komme generne til livs. Af de forskellige behandlinger jeg har prøvet, har der for de flestes vedkommende været med en smertelindrende effekt, men fælles for dem har været, at effekten kun har været meget kortvarig. Og ingen af behandlingerne har kunnet få bugt med de spændinger, jeg har haft. Derfor var det også med en vis skepsis, at jeg kom til min første senetensbehandling. For jeg havde jo prøvet så meget, - så hvorfor skulle denne behandling mon kunne klare noget, de andre ikke havde kunnet? Men jeg skal da lige love for, at jeg blev klogere. Allerede efter 1. behandling kunne jeg mærke en meget tydelig forskel. Smerterne var væsentlig mindre end de havde været i mange år, og min svimmelhed var væk. Men det bedste af det hele var, at min træthed var væk fra den ene dag til den anden, og jeg i stedet fik en masse energi. Jeg vil med sikkerhed fortsætte med senetensbehandlingerne, da dette er den bedste effekt, jeg nogensinde har oplevet.
- Bettina 

 

Erfaring fra praksis viser at Senetensbehandling har særdeles positiv effekt på følgende lidelser: Diskusdegenerationer, protusioner, mindre prolapser, frossen skulder, tennis- og golfalbue, hovedpine samt symptomer som følge af piskesmæld. Iskiassmerter, bækkenløsning, lændehold samt muskelrelaterede smerter i hofte, knæ og underbehandling over længere tid ses ofte også korrektion af visse rygdeformiteter. Endelig oplever vi lindrende effekt af visse ymptomer til tilknytning til scolioser, morbus Scheuermann, slidgigt og fibromyalgi.