Nakke- og skulderproblemer

Behandlererfaringer:
Erfaringen viser, at senetensbehandling sagtens kan lindre og også helbrede nakke- og skulderproblemer afhængig af lidelsens art eller om den har kronisk karakter. Der skal ofte en del behandlinger til, derfor er det en fordel at komme hurtigt i gang med et behandlingsforløb. Det er særdeles vigtigt, at få afdækket årsagen til problemerne og gøre noget ved dem.

 

Patienthistorier:
Jeg fejlede med egne ord " det hele", inden jeg fik min første senetensbehandling. I begyndelsen fik jeg 2 behandlinger om ugen, derefter blev det trappet ned til en gang ugentligt, og i dag holder jeg behandlingen ved lige med et besøg hver måned. Og den blide behandling, der udefra mest af alt ligner almindelig massage, har rettet op på mine skavanker. Jeg har i mange år arbejdet hos en købmand, og de mange tunge løft samt arbejdet med at scanne varer ind har slidt på skuldre, hænder, arme og ben. I mange år kunne jeg ikke strikke, for bare efter et kvarter sov mine fingre. Om natten vågnede jeg ofte ved, at mine arme sov. Fra december 2000 og til jeg kom i senetensbehandling, døjede jeg meget med en tennisalbue. Jeg er blevet hjulpet så godt, at jeg stort set er fri for smerter. Jeg har fået anvist nogle øvelser, som jeg er flittig til at lave derhjemme. Øvelserne er med til at forebygge, at der opstår nye problemer.
- Lillian Jacobsen

 

 

Frossen skulder
For et halvt år siden fik jeg en frossen skulder. Min læge anbefalede senetensbehandling. I starten fik jeg behandlinger 2 gange om ugen og øvelser, jeg skulle gøre hjemme dagligt. Jeg kunne hurtigt mærke en lindring i mine smerter, og efter en måned havde jeg mere bevægelighed i skulderleddet. Der blev længere imellem behandlingerne og nu et halvt år efter er jeg stoppet, da jeg er smertefri og har fuld bevægelighed i skulderen igen.
- Marianne M. Jensen

 

 

”Senetensbehandling – som om det skulle hjælpe”
Jeg har haft en dårlig skulder i mere end et halvt år, det sad ligesom inde under mit skulderblad og trak ned i armen og op i nakken. Jeg forsøgte nogle gange med massage, dog uden resultat.
Jeg er nu fået senetensbehandling igennem de sidste par måneder og mine smerter er nu væk – en enorm befriende fornemmelse.
Jeg har prøvet flere former for alternative behandlinger igennem årene, men denne type behandling er speciel, fordi man selv er med og hjælper lidt til under noget af forløbet, samtidig er det behageligt og meget afslappende.
Det kan varmt anbefales.
- Michael

 

 

Senetensbehandlingen er en helkropsterapi, der booster mit velvære, løsner op for spændinger og har hjulpet fantastisk på min stive nakke, en korsbåndskade i knæet og stressrelaterede blokeringer i kroppen. Behandleren har også givet super gode råd og enkle øvelser, som kan forebygge og afhjælpe og nemt kan passes ind i travl hverdag.
- Eva H (Selvstændig indenfor tøjbranchen)

 

Erfaring fra praksis viser at Senetensbehandling har særdeles positiv effekt på følgende lidelser: Diskusdegenerationer, protusioner, mindre prolapser, frossen skulder, tennis- og golfalbue, hovedpine samt symptomer som følge af piskesmæld. Iskiassmerter, bækkenløsning, lændehold samt muskelrelaterede smerter i hofte, knæ og underbehandling over længere tid ses ofte også korrektion af visse rygdeformiteter. Endelig oplever vi lindrende effekt af visse ymptomer til tilknytning til scolioser, morbus Scheuermann, slidgigt og fibromyalgi.