Rygsmerter og Lændehold

Behandlererfaring:

Senetensbehandling bevirker, at patientens rygmuskler afspændes. Herved får rygsøjlen mere længde, nerverne får den nødvendige plads, og kroppen kommer efterhånden i bedre balance. Behandlingsforløbet suppleres ofte med holdningskorrektion, og der kan instrueres i S-forms øvelser.

 

Patienthistorier:

Slid i ryggen
For et år siden fik jeg stærke smerter i benene og kunne pludselig miste kraften. Jeg kunne ikke længere gå ture eller cykle, og om natten vågnede jeg flere gange og måtte stå op pga. smerter. Jeg fik konstateret slid i lænden og blev indstillet til operation, hvilket jeg var nervøs for. Jeg prøvede senetensbehandling og fik ugentlige behandlinger henover et par måneder og langsomt blev mine smerteplager mindre. Jeg havde mere ro om natten. Nu kan jeg igen gå ture uden smerter, og jeg har fravalgt operation. I stedet får jeg en vedligeholdende behandling ca. 1 gang om måneden.
- Venligst Lilli

 

 

Fra 1. gang jeg fik en senetensbehandling, har jeg i bogstaveligste forstand følt mig i gode hænder. Behandleren arbejder seriøst, kompetent og med en sjælden medmenneskelig indføling. Jeg har i mange år bøvlet med smerter i min skæve ryg. Troede, at sådan skulle det være resten af mit liv, men det har senetensbehandling lavet om på. Jeg fik det bedre og bedre med hver behandling. Der skulle en del til, før mine muskler lærte at arbejde på den rigtige måde, men de har jo også været på overarbejde rigtigt længe. Nu er jeg smertefri i lange perioder, og driller musklerne igen, ja så bestiller jeg bare en ny tid - og får igen en lang periode uden smerter og uden de trælse bivirkninger, der er ved smertestillende medicin
- Hilsen fra Gitte

 

 

Jeg havde ligget på sofaen siden jeg havde født for 19 år siden. Jeg havde været til et utal af undersøgelser, scanninger og prøver og intet havde hjulpet. Senetensbehandling hjalp fra første behandling - og fra at jeg ingenting kunne og ikke turde planlægge noget pga. mave- og rygsmerter, så begyndte jeg at tage ud til venner igen og har ligefrem lyst til at få et arbejde igen.
- Anonym

 

 

Som ”erfaren” rygpatient plejer jeg at bruge 2-3 uger på at komme over et lændehold, trods behandlinger. Sidste gang jeg fik hold i lænden fik jeg en akut tid samme dag til senetensbehandling + en behandling igen et par dage efter, og smerterne var væk.
- Jørgen

 

 

Jeg kom nærmest kravlende ind til senetensbehandling med en meget smertefuld ryg/ hold i lænden – efter endt behandling kunne jeg igen gå ud og ordne have.
- Anonym

 

Erfaring fra praksis viser at Senetensbehandling har særdeles positiv effekt på følgende lidelser: Diskusdegenerationer, protusioner, mindre prolapser, frossen skulder, tennis- og golfalbue, hovedpine samt symptomer som følge af piskesmæld. Iskiassmerter, bækkenløsning, lændehold samt muskelrelaterede smerter i hofte, knæ og underbehandling over længere tid ses ofte også korrektion af visse rygdeformiteter. Endelig oplever vi lindrende effekt af visse ymptomer til tilknytning til scolioser, morbus Scheuermann, slidgigt og fibromyalgi.