Stress og depression

Behandlererfaring:

Stress symptomer/depression giver ofte meget spændte muskler i hele kroppen. Det giver en rigtig god effekt med en skånsom senetensbehandling af hele kroppen, så ofte som patienten magter det.

 

Patienthistorier:

Senetensbehandlingen er en helkropsterapi, der booster mit velvære, løsner op for spændinger og har hjulpet fantastisk på min stive nakke, en korsbåndskade i knæet og stressrelaterede blokeringer i kroppen. Behandleren har også givet super gode råd og enkle øvelser, som kan forebygge og afhjælpe og nemt kan passes ind i travl hverdag.
- Eva H (Selvstændig indenfor tøjbranchen)

Erfaring fra praksis viser at Senetensbehandling har særdeles positiv effekt på følgende lidelser: Diskusdegenerationer, protusioner, mindre prolapser, frossen skulder, tennis- og golfalbue, hovedpine samt symptomer som følge af piskesmæld. Iskiassmerter, bækkenløsning, lændehold samt muskelrelaterede smerter i hofte, knæ og underbehandling over længere tid ses ofte også korrektion af visse rygdeformiteter. Endelig oplever vi lindrende effekt af visse ymptomer til tilknytning til scolioser, morbus Scheuermann, slidgigt og fibromyalgi.